Nieuwjaarswens Rosendael'74

Geschreven: dinsdag 02 januari 2018

RaadFoto2017G

Namens Rosendael '74 een bijzonder goed en voorspoedig 2018, dit jaar zal in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. U komt toch ook stemmen?

Een stem op Rosendael '74 is een stem op Daadkracht. Met behoud van een enthousiaste en ervaren fractie gaan wij voor:

  • Behoud van een zelfstandige gemeente. Daarme houden we zelf de goede voorzieningen in ons dorp in stand tegen relatief lage gemeentelijke belastingen voor u.
  • Een voortzetting van de huidige aanpak: financieel verstandig en verbindend. Rosendael '74 maakt sinds jaar en dag deel uit van de coalitie en is daarmee een stabiele factor in gemeenteraad en het college. De vorige coalitie heeft daadkracht getoond, veel projecten zijn afgerond of staan in de steigers.
  • Veiligheid in het verkeer met aandacht voor de verkeerssituatie (snelheid) op de Schelmseweg en veiligheid rondom uw huis (inbraakpreventie) staan hoog op onze agenda.
  • Energietransitie in Rozendaal, waarbij de gemeente graag het goede voorbeeld geeft (ledverlichting, zonnepanelen). Als extra impuls om bij te dragen aan energietransitie stellen wij een subsidie voor groenere huishoudens voor.

 

Het volledige verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst zijn op onze website te lezen en eventueel te downloaden.

Mocht u nog aanvullende idee├źn hebben of ons willen helpen om de gesteld speerpunten te realiseren, meldt u dan aan op onze website of bel : 0622200897 ( Marieke Albricht).