Nieuwjaarswens Rosendael'74 2019

Geschreven: woensdag 02 januari 2019

Nieuwjaarswens Rosendael74 2019

 

Beste inwoner van Rozendaal,


Wij wensen u namens Rosendael’74 een bijzonder goed, gezond en voorspoedig 2019. In het nieuwe jaar nemen we afscheid van onze huidige burgemeester en verwelkomen we Ester Weststeijn-Vermaat als kersverse ‘burgermoeder’.

Wat zijn onze goede voornemens voor 2019?

  • We zijn blij met het behoud van onze zelfstandigheid en we beloven u dat we die zullen koesteren. Behoud van goede voorzieningen in onze gemeente tegen lage gemeentelijke belastingen blijft één van onze doelstellingen.
  • Doorgaan met de huidige werkwijze: daadkrachtig, financieel verstandig en verbindend. Rosendael’74 maakt sinds jaar en dag deel uit van de coalitie en is daarmee een stabiele factor in de gemeenteraad en het college.
  • Het is één van onze aandachtspunten om de kinderen te laten wandelen en fietsen naar school. Daarnaast hebben we veel aandacht voor een vlotte verkeersdoorstroming bij de nieuwe Dorpsschool.
  • Rosendael’74 vindt het milieu heel belangrijk. Om inwoners te stimuleren om over te stappen naar het gebruik van duurzame energiebronnen stellen wij een subsidie voor groenere huishoudens voor. En er is meer mogelijk om de CO2-uitstoot te verminderen. In het voorjaar wordt hiervoor een concreet plan gepresenteerd.
  • Bovendien streven wij naar het aanbrengen van klinkers in straten waarvan het asfalt vervangen moet worden, naar nieuwbouw op de Steenhoek voor alle leeftijden die past bij de buurt en gaan we voor aantrekkelijke speelvoorzieningen – zoals in de nieuwbouwwijk de Del - die in samenspraak met buurtbewoners gerealiseerd worden.

Ons volledige verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst zijn op onze website te lezen en eventueel te downloaden.

Mocht u nog aanvullende ideeën hebben, ons willen helpen b.v door lid te worden van Rosendael '74 om onze gesteld speerpunten te realiseren, meldt u dan aan op onze website
of bel : 0622200897 ( Marieke Albricht).

  Footer 2018

 

Onze flyer is hier te downloaden