Login

Kieslijst 2022

Kieslijst 2022

Rosendael 74 zet daadkracht in voor

veilig, duurzaam en levensloopbestendig wonen

#1 Simon Warmerdam

Lijsttrekker en als huidig wethouder verantwoordelijk voor de portefeuilles financiën, wonen, ruimtelijke ordening, milieu en verkeer. Simon heeft lange tijd in het buitenland gewerkt en woont sinds 2006 in Rozendaal. Hij heeft een achtergrond in weg- en waterbouw en planologie. ‘In maart ben ik ruim een jaar wethouder. Ik stel mij graag beschikbaar om de opgebouwde ervaring in te zetten voor een nieuwe periode’. 

#2 Ronald de Jonge

Partner bij een regionaal accountantskantoor, enthousiast hardloper en fietser. Ronald is sinds 2013 verbonden aan Rosendael’74, als commissielid en kort als raadslid. Ronald is beoogd raadslid met portefeuille algemene zaken en financiën. ‘Rosendael’74 is een partij die bruist van de energie en waarbij de gehele fractie een enorm verantwoordelijkheidsgevoel heeft voor de leefbaarheid en zelfstandigheid van dit mooie kasteeldorp’.

#3 George van Gorkum

Gepensioneerd beroepsofficier met een specialisme in overheidsfinanciën. Hij is regelmatig op zijn racefiets of mountainbike te zien. George heeft ruime politieke ervaring: hij was wethouder financiën en ruimtelijke ordening namens Rosendael’74 en tijdens de laatste periode draaide hij mee als raadslid voor het blok volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieu. Ook in de nieuwe periode wil hij zich daar voor inzetten. ‘Ik heb in de afgelopen 8 jaar de politiek leren waarderen, mede door de club mensen van Rosendael’74’. 

#4 Arie Blokland

Voormalig architect-partner op een architectenbureau. De ervaring die hij daarmee heeft opgedaan, wil hij namens Rosendael’74 inzetten.  Arie is een nieuw gezicht binnen de partij, maar draait al drie kwart jaar mee in de fractie. ‘Het proces rond de invoering van de nieuwe Omgevingswet zal veel aandacht vragen van het gemeentebestuur. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij als raads- of commissielid’. 

#5 Luc Beije

Een nieuwkomer binnen Rosendael’74 en op dit moment nog verantwoordelijk voor de berichten op social media. Luc is werkzaam in het Rijnstate ziekenhuis als hoofd Bedrijfscontinuïteit en Veiligheid. ‘Veiligheid is niet alleen in mijn werk een heel belangrijk onderwerp, maar zeker ook in mijn leefomgeving. Graag zet ik mij als commissielid in voor veiligheid, saamhorigheid en het behoud van de zelfstandigheid van ons mooie dorp’. 

#6 Monique Jansen

In het dagelijks leven Human Resources manager en business coach. Monique heeft sporten, tuinieren en imkeren als hobby’s. Monique is beoogd commissielid voor het sociaal domein. ‘Ook in Rozendaal zijn inwoners die net even wat hulp en aandacht nodig hebben om een goed en zelfstandig leven te kunnen leiden’. 

#7 Rosanne den Hartog – Houterman

Verhuisde van Tirol naar Rozendaal in 2010. Werkzaam als IT-er op de Universiteit Utrecht. Rosanne wandelt graag met haar hond in onze mooie omgeving. Zij is beoogd commissielid voor volksgezondheid, ruimtelijke ordening en milieu. ‘Rozendaal is uniek, het is belangrijk om alles wat daarmee samenhangt goed te onderhouden. Dat vergt goed bestuur en naar mijn mening een positieve insteek’. 

#8 Gert-Jan Willemse

Commercieel directeur bij een internationale zuivelonderneming in Arnhem. Gert-Jan draaide al twee raadsperiodes mee als raadslid op algemene zaken en financiën en is ook drie jaar commissievoorzitter geweest. ‘Rosendael’74 is een hechte en daadkrachtige club mensen, ik maak daar graag deel van uit’. 

#9 Corine ter Brugge

Afkomstig uit de gezondheidszorg, nu geaccrediteerd leefstijlcoach. Corine heeft zich ingezet als commissielid, raadslid voor het sociaal domein en was de afgelopen periode tevens fractievoorzitter. ‘De fractie van Rosendael’74 is een combinatie van jeugdigheid en anciënniteit, waarbij we leren van elkaar’. 

#10 Arno Adema

Acht jaar wethouder in Rozendaal geweest. Nu penningmeester van Rosendael’74. ‘Voor mij is Rosendael’74 een partij van betrokken en enthousiaste mensen, die zich voor ons dorp willen inzetten’.

#11 Martin Tuit

Twee termijnen raadslid geweest. Inmiddels acht jaar secretaris van het bestuur. ‘Als medeoprichter ben ik vanaf het eerste uur bij de partij betrokken. Eerst als lid van de stuurgroep Rosendael’74, later in de kiesvereniging Rosendael’74’. 

#12 Marieke Albricht

Acht jaar raadslid (en fractievoorzitter). Marieke is de afgelopen raadsperiode drie jaar wethouder geweest, waarna Simon het stokje van haar overgenomen heeft. Zij is nu weer werkzaam in het bedrijfsleven. ‘Ik draag Rosendael´74 nog steeds een warm hart toe’.

Design CroonWebdesign © CroonWebdesign. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

Spring naar toolbar