Login

SAVE-THE-DATE: woensdag 2 oktober 2019

SAVE-THE-DATE: woensdag 2 oktober 2019

Margot Ribberink spreekt in Rozendaal over klimaatverandering


Eén van de speerpunten van Rosendael’74 is om als gemeente weerbaar te zijn tegen de klimaatverandering en slim in te spelen op de energietransitie. Tijdens een thema-avond op woensdag 2 oktober staat dit onderwerp centraal. Inwoners van Rozendaal zijn van harte welkom om met ons in gesprek te gaan over dit onderwerp. Hoe gaan wij hier vanuit de lokale politiek mee om? Wat komt er op ons af? Welke beslissingen moeten we nemen? En hoe kijken onze inwoners hiertegen aan?

We hebben niemand minder dan meteoroloog Margot Ribberink gevraagd om uit te leggen wat je zelf als inwoner van Rozendaal  kunt bijdragen om de gevolgen van de klimaatverandering te beperken. Margot was jarenlang weervrouw bij onder andere RTL 4 en Omroep Gelderland. Zij zet zich momenteel in voor duurzaamheid in Gelderland en geeft regelmatig lezingen over klimaatverandering.

De avond – georganiseerd door Rosendael‘74 – vindt plaats in de Serre van Rozendaal.   Inloop vanaf 19.30 uur, het programma start om 19.45 uur. Deelname is gratis. Aanmelden  graag via info@rosendael74.nl. En heb je een vraag voor Margot? Geef die dan door bij je aanmelding. Tijdens de avond zelf is er ook ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. Er zijn ongeveer 50 zitplaatsen. Alleen voor degenen die zich vooraf aanmelden wordt een plekje gereserveerd. Meld je aan vóór 8 september aanstaande.

27 augustus 2019
Design CroonWebdesign © CroonWebdesign. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

Spring naar toolbar