Login

Succesvolle fietsdag inzake project Masterplan Veluwezoom

Raadsleden, raadsvolgers en commissieleden van de gemeenten Rheden en Rozendaal werden uitgenodigd om deel te nemen aan een informele fietsdag, waarbij de voortgang en stand van zaken van het uitvoeringsprogramma Masterplan Veluwezoom werd belicht. Ook raads- en commissieleden en wethouder Simon Warmerdam van Rosendael’74 fietsten mee tijdens deze bijzondere gelegenheid.

Op zaterdag 17 juni vond de fietsdag plaats, met presentaties bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom en diverse stops op locaties langs de fietsroute, waar de deelnemers werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de deelprojecten.

De fietsdag bood een uitstekende gelegenheid voor Rosendael’74 om gezamenlijk de voortgang van het Masterplan Veluwezoom te aanschouwen. Het was een geslaagde dag waarin belangrijke informatie werd gedeeld en deelnemers de kans kregen om ter plaatse de ontwikkelingen te ervaren.

De fietsdag bij de Posbank was een waardevol initiatief om de betrokkenheid en samenwerking te bevorderen, terwijl de voortgang van het Masterplan Veluwezoom centraal stond.

2 juli 2023
Design CroonWebdesign © CroonWebdesign. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

Spring naar toolbar